Vés al contingut

Horitzons

6 Agost 2016

Dilluns hi tornem. Al mateix lloc dels últims tres anys. Arrenca el quart any a l’ARA, un any molt important per a mi. Un any per saber si em fan falta nous horitzons per recuperar la mirada apassionada i innocent del primer dia. Per sentir que el periodisme té sentit. Un any per saber si em torno a enamorar de la pilota o és el moment de buscar nous reptes. Molts cops tinc la sensació que entrellaço paraules buides, que tot i tenir sempre un esperit crític i de denúncia, no aporto res: tot és efímer i intranscendent, allunyat del concepte de periodisme que tenia de petit. Potser m’equivoco, potser només són dubtes passatgers. El temps ho dirà.

Malgrat que fa mesos va aparèixer la possibilitat de sumar-me a un nou projecte –apassionant, tornar a la ràdio-, crec que l’etapa a la premsa escrita no està tancada. Va costar prendre la decisió, però crec que l’ARA, si perdo la il·lusió per la pilota, m’ofereix un escenari idoni per trobar un nou camí que doni sentit a la meva professió.

Escric aquestes línies per aclarir als amics i coneguts el meu futur. Arran d’unes informacions aparegudes a la premsa fa unes setmanes he rebut moltes felicitacions i comentaris sobre un canvi que es va donar per fet. Crec que tots ells, almenys, es mereixen aquesta breu explicació.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: